28-31 May, European Junior Championships, Trelleborg (Sweden)

Van 28 mei tot 31 mei strijden de beste Europese taekwondoka’s in Trelleborg, Zweden voor een eremedaille. Van Koryo Den Haag doen dit jaar Fatih Ural (-51 kg) en Angie Gonzalez (-44 kg). Fatih staat vrijdag in zijn eerste partij tegenover Zweden en Angie mag zaterdag tegen Andorra aantreden. Voor de live results klik op uitslagen.

Categorie Evenementen, Geen categorie, Wedstrijden
7 comments on “28-31 May, European Junior Championships, Trelleborg (Sweden)
 1. Manni schreef:

  Veel Suc6 Fatih en Angie!!

 2. joel remak schreef:

  FATIH!!!!!!!:D:D zet’m op kiddo;)
  laat ze een poepie ruiken…

 3. Emine schreef:

  Heel veel succes Angie & Fatih šŸ™‚

 4. Faissel schreef:

  VEEL SUCCES!!! Fatihh!!!!! en angie!!!

 5. Manni schreef:

  Angie, van harte gefeliciteerd!!! Angie heeft helaas de halve finale met een golden point verloren. Ze is wel derde van Europa geworden!! Geniet ervan en kom snel met je medaille langs op de club! Groetjes Manni

Geef een antwoord

Nieuwsarchief

Categorieƫn