Nationaal Team Iran op bezoek bij Koryo !

Iran is een grootmacht in de taekwondo wereld en de concurrent van Korea. Het Iraanse nationale team is zeer kieskeurig in het bezoeken van toernooien en bezoekt normaliter al helemaal geen club.Door de goede naam van meester Zareei en het hoge niveau van Koryo Den Haag, heeft het nationale team van Iran besloten om een gasttraining te geven bij Koryo Den Haag.

In dit nationale team zitten een Olympische medaillewinnaar, Wereldkampioenen, Militaire wereldkampioenen, Aziatischkampioenen, Universiade winnaars en deelnemers aan de Olympische spelen 2008. Zelfs Yousef Karami is aanwezig (Bronzen medaille Olympische spelen, Wereldkampioen, Aziatischkampioen, WorldCup winnaar, enz).


De trainingen waren van een bijzonder hoog gehalte en de bondscoach van Iran zelf heeft de gasttrainign verzorgd. Ook heeft Yousef Karami persoonlijk onze minder gevorderden begeleid. Het was werkelijk een hapening en een grote eer voor onze sportschool om deze toppers te mogen ontvangen (wat leek de training veel op die van ons !!). Ook het Iraanse team had er lol in en wilde allemaal op de foto met de kleinste Schellevis (wat een attractie was die meid !!).

Categorie Geen categorie
11 comments on “Nationaal Team Iran op bezoek bij Koryo !
 1. Mazdak schreef:

  Dit is een uitzonderlijke kans voor alle sporters, dus het is zeker aan te raden om aanwezig te zijn tijdens de training!

 2. Aniel schreef:

  17.45 uur maar wel op maandag 25 feb, ik ben er ook bij.

 3. melissa schreef:

  het was echt heel leuk hoor maar komen de fotos er niet op ?? ๐Ÿ˜‰

 4. Roland schreef:

  jammer dat ik er niet bij was!! ik heb begrepen dat het super leuk was!! Dan moeten er maar kampioenen komen op wereld niveau vanuit ons eigen clubje!! talenten genoeg zou je zeggen, dan kunnen we altijd trainen met wereld toppers zijn :laughing ๐Ÿ˜‰

 5. Manni schreef:

  Leuke Foto's! Leuke training! Leuke ervaring!

 6. Denise schreef:

  naomi vond het ook erg leuk hoor :tongue:

 7. Emine schreef:

  Het was zeker leuk!!. ๐Ÿ™‚

 8. Awinash schreef:

  Hmmm jammer dat ik het niet eerder wist anders zou ik er zeker bij zijn :laughing: Maar goed jullie hebben ervan genoten! ๐Ÿ˜‰

 9. Raymond schreef:

  wat mis ik het trainen zeg als ik de foto's enz bekijk ๐Ÿ™ maar ja nog even..

 10. Angie schreef:

  het was erg leuk, om te zien. jmmr dat ik niet mee kon doen!…

 11. melissa schreef:

  ht was heel erg leuk hoor om te zikijken. :tongue:

Geef een antwoord

Nieuwsarchief

Categorieรซn