Medailleregen voor beste team van District West Nederland!

Het was een fantastische dag voor onze club. Op de website lezen jullie alleen maar de resultaten van de Koryo leden. Er gaat echter heel veel tijd en training aan vooraf om een eerste prijs te winnen. Alle sporters, ouders, begeleiders, coaches en trainers bedankt voor jullie inzet en harde werken!

Categorie Foto, Wedstrijden

Trainer Manni Zareei in het nieuws!

Onze jeugdsportcoƶrdinator en trainer Manni Zareei staat in Den Haag Centraal. Ga naar onze facebookpagina om het artikel te lezen: https://www.facebook.com/koryo.denhaag?fref=ts

Categorie Foto, Koryo algemeen

Internationaal NRW toernooi In Duitsland

Op 26 en 27 november werd in Bonn het internationaal NRW toernooi gehouden. Dit toernooi was alleen voor de A-klasse (rode band en hoger).

Categorie Wedstrijden

Koryo scoort goed in Rotterdam!

Op zaterdag 25 mei werd in Rotterdam het Dutch Masters Open toernooi gehouden. Er waren meer dan 800 deelnemers uit 5 Europese landen aanwezig op dit toernooi. Ons team deed mee met 20 sporters en behaalde prima resultaten. We behaalden 6 x goud, 5 x zilver en 7 maal brons! Goud: Ronelys Radermacher Jeremy Mansveld Yoldas Guneyli Pasha van Bijlert Fatih Ural Sophie Hemels (stijl) Zilver: Hannah Ring Ahmet Baris Ahillya Karia Nore el Hadi Volkan Ozkeles Brons: Kelly Elsholz Geandyno Soliana Sylvana Wariso Amrish Hanoeman Viren Pherai Robert Radermacher Manuela Baum

Categorie Evenementen, Foto, Geen categorie

Bezoek Grandmaster Kang Shin Chul

Op woensdag 15 juni bezocht Grootmeester Kang Shin Chul onze club in Den Haag. Samen met zijn vrouw en assistent trok hij door Europa om een aantal seminars te verzorgen. Na het verzorgen van trainingen in Engeland en Zweden hield hij hier een korte vakantie om even op te laden en vervolgens weer een seminar in Portugal te verzorgen.

Categorie Geen categorie, Koryo algemeen, Trainingen

Fotoshoot online

De mooie foto’s geschoten door Gerard Wessel en Willem zijn online gezet.

Categorie Foto, Geen categorie

Nieuwsarchief

Categorieƫn