Koryo trainingskamp 2012

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 september 2012 werd voor de eerste keer een trainingskamp gehouden voor onze sporters. Het weekend stond in het teken van trainen, teambuilding en leuke activiteiten. Ruim 30 sporters variërend tussen de 15 en 30 jaar waren naar Oostvoorne gereisd om er een leuk weekend van te maken. Er waren veel wedstrijdsporters en hogere banders op het kamp. Ook waren er recreanten die het mooi vonden om lekker te trainen en elkaar beter te leren kennen.

 

De trainingen waren pittig, maar werden als leuk en leerzaam ervaren. De trainers konden meer de diepte ingaan en meer uiteg geven over bepaalde technieken en tactieken. Naast de trainingen was er ook tijd voor andere leuke dingen. Zo hebben we gezwommen, getafeltennist, gevoetbald en (taekwondo)films gekeken. Ook hebben we, met dank aan Rishi en Robin, een fantastische salsaworkshop gehad. Tijdens de workshop werd al snel duidelijk dat taekwondokas een goed gevoel voor ritme hebben.

 

Door het heerlijke weer vonden alle trainingen buiten plaats en hebben we in de zon kunnen lunchen. Het trainingskamp was een enorm succes en is zeker voor herhaling vatbaar. De organisatie is al bezig met brainstormen over het kamp van 2013!

 

Plaats een reactie

Translate »