Dutch Open & Belgian Open 2012

Op 17 & 18 maart deden meer dan 65 landen mee aan het Open Nederlands Kampioenschap 2012. Het toernooi werd traditiegetrouw gehouden in het Indoor sportcentrum in Eindhoven. Voor veel sporters en nationale teams was dit een voorbereiding op de Olympische Spelen in Londen. Van Koryo Den Haag won Joel Remak in de klasse senioren -74 kilogram een bronzen medaille. Joel stuurde achtereenvolgens Oostenrijk (16-6), Polen (7-3), Duitsland (7-1) en Engeland (3-2) naar huis. Na 4 winstpartijen stond hij in de halve finale tegen een oude bekende Duitser. Deze vechter kwam snel op een voorsprong en gaf de wedstrijd niet meer uit handen. Een welverdiende 3de plaats was het resultaat voor Joel.

De Open Belgische kampioenschappen werden dit jaar gehouden op 30 maart en 1 april in Gent. Van onze club behaalde Sharon Monshouwer (kadetten, dames -59 kilogram) een bronzen medaille op dit Europese A-toernooi.