Austrian Open 2009

In Innsbruck heeft Fatih Ural vriend en vijand verrast tijdens de Austrian Open op 2 en 3 mei jl. Fatih kwam uit in de juniorenklasse tot 51 kg. Een gewichts -en leeftijdsklasse hoger dan hij gewend is.

Viermaal kwam Fatih, die uit kwam voor het Nederlandse Team o.l.v. junioren bondscoach Thijs Oude Luttikehuis, tegenover een Duitser te staan. De eerste drie wist hij te verslaan, maar helaas was de laatste hem maar net de baas. Een zeer verdiende tweede plaats voor de pas 13-jarige Fatih. Onder door deze prestatie heeft Fatih zich weten te plaatsen voor de EK Junioren in Trelleborg. Daarover later meer.

Categorie Geen categorie, Wedstrijden
5 comments on “Austrian Open 2009
 1. Emine schreef:

  Gefeliciteerd Fatih šŸ™‚

 2. Manni schreef:

  Heel goed Fatih!! Gefeliciteerd!

 3. BERT ELIA schreef:

  GEFELICITEERD FATIH EN NU DE EK JUNIOREN NOG.

 4. joel schreef:

  GEFELICITEERD FATIH..
  SUPER-PRESTATIE…:)
  S.6 op het EK:D

 5. sven schreef:

  gefeliciteerd!!

Geef een antwoord

Nieuwsarchief

Categorieƫn