Open West Nederlandse kampioenschappen sparring.

Op zaterdag 25 april 2009 zijn de Open Nederlandse kampioenschappen sparring gehouden in sporthal Overbosch te Den Haag. Een thuiswedstrijd voor Koryo Den Haag.

Koryo had tijdens dit kampioenschap 36 deelnemers ingeschreven, waarvan er 34 in de prijzen gevallen zijn. Dit is een resultaat om trots op te zijn, zeker gezien het feit dat een aantal van onze deelnemers een gewichtsklasse of bandklasse hoger moesten deelnemen omdat er geen tegenstanders waren. Gabriella Bakker raakte helaas geblesseerd en wij wensen haar veel beterschap. Goud : Alisha Jhinkoerai Noer Abdoel Fatih Ural Sonu Jethoe Esmiray Agirman Dilara Guk Pricilla Wammes Nora El Hadje Denise Schellevis Fozail Abdoel Akash Soerdjbalie Ufuk Guk Zayd El Hadje Ahilliya Karia Pelin Guneyli Emine Kucukyildiz Vikaash Sewnundun Billy de Langh Hans Massing Zilver : Vinita Sewnundun Melissa Baum Sunny Lala Soedha Manna Sharona Wariso Redouan El Boujjoufi Alain Fonhof Quincey Romney Lojiq Rabarison Fallon Voll Brons : Michelle Schellevis Ornella Wessel Gabriella Bakker Dinh van der Does Cem Guneyli

Categorie Evenementen, Geen categorie, Wedstrijden
6 comments on “Open West Nederlandse kampioenschappen sparring.
 1. Denise schreef:

  Gefeliciteerd Allemaal !!!!

 2. Emine schreef:

  Gefeliciteerd allemaal 🙂

 3. Melissa schreef:

  Gefeliciteerd!
  Gabriella Beterschap !

 4. BERT ELIA schreef:

  GEFELICITEERD ALLEMAAL.

 5. Sharona schreef:

  Gefliciteeerd iedereen 😉

 6. Alisha schreef:

  gefeliciteeeeeeerd iedereeen,

Geef een antwoord

Nieuwsarchief

Categorieën