STEM OP DINA!

Op 17 december vindt in het Circustheater het Haagse Sportgala 2018 plaats. Tijdens deze avond worden de topsportprijzen uitgereikt in 5 categorie├źn: sportvrouw, -man, -ploeg, -talent en -coach. Binnen taekwondo is onze Dina Pouryounes Langeroudi genomineerd. Jij kunt meebeslissen wie er winnen door nu te klikken om te stemmen. Je maakt dan direct kans op 2 toegangskaarten voor deze exclusieve avond. Stemmen kan t/m 12 december!

Alvast bedankt voor je stem! Dina Pouryounes is genomineerd als sportvrouw van het jaar door de gemeente Den Haag. Als Koryo zijn we trots op die nominatie. Maar de nominatie verzilveren is natuurlijk nog beter. Stem daarom op Dina!

KLIK HIER OM TE STEMMEN

Dina kwam eind 2014 naar Nederland als vluchteling uit Iran. Nadat ze een verblijfsvergunning kreeg, kon ze eindelijk weer haar sport taekwondo oppakken bij Koryo, waar ze dagelijks twee keer traint. Twee jaar later, in 2016, begon ze pas echt met het deelnemen aan veel Internationale rankingtoernooien. Naast het dagelijks trainen is zij binnen een jaar ingeburgerd. In 2018 heeft ze een topjaar gehad. Ze won het Open Turks Kampioenschap begin 2018 en schreef de Open Nederlandse Kampioenschappen ook op haar naam. Tevens won ze brons tijdens het EK clubs, Egypt Open, German Open, Belgian Open en Croatia Open. In mei 2018 werd haar keiharde werken beloond met een zilveren medaille op de EK senioren in Kazan, Rusland. Momenteel staat ze nummer 3 op de wereldranglijst en is daarmee de beste taekwondoka van Nederland. Pouryounes is een keiharde doorzetter. Van vluchteling naar Vice-Europees kampioen en nummer 3 van de wereld. Nu werkt ze hard verder en hoopt ze de beste te worden. Haar doel: nummer 1 op de wereldranglijst en Tokyo 2020!

Prestatie
Zilver op EK Sparring, Kazan, Rusland
Goud op de Turkish Open
Goud op de Dutch Open
Brons EK Clubs

Categorie Featured, Geen categorie

Nieuwsarchief

Categorie├źn